Studietur til Florida

I april 2019 dro Vg3 Naturbruk sammen med faglærer Stig Helge Basnes og Marit Bjørkelid på studietur til Florida.

Sommeravslutning for avgangselevene i Vg3

3NBA avslutter i disse dager 13 års skolegang ved Kjelle videregående skole, og hadde et hyggelig avslutningsarrangement torsdag 20. juni.

Besøk av politikere på Kjelle vgs

Torsdag 28. februar fikk Kjelle videregående skole et hyggelig besøk av Freddy Øvstegård som sitter for Sosialistisk Venstreparti på stortinget, og fylkesvaraordfører i Akershus, Lars Salvesen (Kristelig Folkeparti).

Kreativ uke!

I uke 7 gjennomførte de ordinære klassene for andre året på rad - "Kreativ uke".

Dobbeltseier i fylkesmesterskap i tømring!

Onsdag 6. februar ble det arrangert fylkesmesterskap i tømrerfaget.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

En viktig skoledag med isbading

En del av sikkerhetsopplæringen til elevene, her får de kjenne på hvordan det er å gå igjennom isen og ta seg opp ved hjelp av ispigger.

Informasjon til elever og foresatte om Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse i regi av Utdanningsdirektoratet (Udir) der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Lammepartering

En gjeng ivrige elever fra Vg1 naturbruk på slaktekurs. Takk til skolens gode nabo Kasper Hanneborg

Hus til barnevogner

Elever ved byggteknikk bygger hus til barnevogner i barnehagen