Nyheter

Den nye IT-løsningen kan brukes på alle enheter, uavhengig av hvor du er og tidspunkt på døgnet du logger deg på. Løsningen skal i løpet av få år forbedre skolehverdagen, arbeidsprosessen og kommunikasjonen i skolesektoren for 350 000 elever, deres lærere og foresatte.

Elevundersøkelsen 2019

I løpet av november-desember gjennomføres Elevundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet i alle grupper og klasser.

Gründeridol og regionsvinner!

Fredag 8. november var elevene ved Vg2 naturbruk på OsloMet, og deltok på Gründeridol.

Park og anleggsmessen

Torsdag 7. november har elevene ved grøntanlegg vært på Park og anleggsmessen på Norges varemesse i Lillestrøm.

Elevrådsseminar

Tirsdag 29. oktober var det duket for årets elevrådsseminar!

Kornkurs i samarbeid med Matvalget

21. og 22. oktober deltok elevene ved fleksibel yrkesutdanning, Restaurant- og matfag på kornkurs arrangert av Matvalget.

Utdannelse fremfor behandling

Hvert år reiser noen av skolens medarbeidere på årskonferansen i Konsekvenspedagogisk Forum. Årets tema var "Utdannelse fremfor behandling", der formålet med konferansen var å belyse grenseoppgangene mellom fagfeltene pedagogikk og psykologi.

Lærerik dag på ekskursjon!

Mandag 7. oktober tok gjengen fra Vg2 hest- og hovslager turen til Tomb videregående skole for å få et innblikk i skolens driftsform og valg av hester.

Flott salgsstand på Stuttreist og himlaga!

Stuttreist og himlaga

Kjelle videregående skole var godt representert med både salg av produkter og aktiviteter på Aurskog-Høland kommune sin matfestival "Stuttreist og himlaga".

Ekskursjon til Sørum fritidsgård og Jølsen gård

Fredag 20. september var elevene ved Vg2 hest- og hovslager på ekskursjon til to ulike virksomheter.

Vg3 naturbruk på Oslotur

Fredag 13. september besøkte elevene ved Vg3 Naturbruk (studieforberedende) Flyktninghjelpen og Kulturhistorisk museum.