Kreativ uke er i gang!

For tredje år på rad arrangeres kreativ uke på Kjelle videregående fokus. En uke der elevenes kreativitet, fantasi og samarbeidsevner er i fokus.

Årets tema er klima, bærekraft og gjenbruk.

Samuel Massie åpnet ballet, og fortalte om sin historie og Fremtidsreisen. Tone Bjørndal fra Norsk klimastiftelse snakket om deres bidrag til Fremtidsreisen og fornybarhjulet fra 2C-magasinet. Miljørådgiveren fra kommunen snakket om miljø- og klimatiltak i Aurskog-Høland kommune.

Elevene ble delt i grupper og hver gruppe skal la seg inspirere av presentasjonen med KLP og Samuel Massie for å lage et kunstverk med fokus på klima, bærekraft og gjenbruk.

Krav til produktet:

• Produktet skal ha en tittel.
  • Skal kunne stå utendørs i vær og vind.
  • Kun bruke materialer som er gjenbruk. Overskuddsmaterialer, «søppel» osv. Materialer som egentlig skal kastes fortjener ett nytt liv!
  • Bruke kunnskap fra programfag og fellesfag, og dele med sin gruppe.
  • Alle på gruppa har deltatt i prosessen

Produktene skal i år etter utstilling flyttes til Kjelle videregående skoles pågående arbeid med å skape en eventyrsti for barn og unge rett sør for Festningsåsen på Bjørkelangen.