Villmarkscamp

Elevene ved Vg1 Naturbruk har vært på villmarkscamp, og det ble tre dager fullspekket med aktiviteter!

Målet med den tverrfaglige villmarksturen var å gjennomføre sosiale og faglige læringsopplegg, samt styrke samholdet i Vg1 og bli bedre kjent med medelever og ansatte. Både sikkerhetsopplæring, kanoekspedisjon, natursti og norskundervisning på Børli stod på agendaen!

Elevene slo leir ved plassen Buhol, som ligger i naturskjønne omgivelser mellom Nettmangen og Butjenn. Det ble en regnfull start, men elevene tok det med godt mot. Noen av elevene lå i telt, mens andre lå inne i låven.

Torsdagmorgen fikk elevene besøk av tidligere elev Tormod Krogstad som fortalte om sin studietid på NMBU og hvordan hans arbeidshverdag er i dag.

På Oppistun Børli fikk elevene og lærere en flott introduksjon av Ingun Aastebøl fra Anno museum i Kongsvingerregionen, etterfulgt av poesivandrig og Børli-quiz. På ettermiddagen fikk elevene utdelt kart og satte i gang med natursti.

Den siste kvelden kom Øvyind Roos, tidligere kultursjef i Kongsvinger og underholdt med historier fra skauen og dikt og sang fra Hans Børli sin dikting.