Klatring på timeplanen!

Fredag 17. januar var elevene ved Vg1 naturbruk på Oslo klatresenter.

Elevene ved Vg2 tester ut arbeidslivet

Yrkesfaglig fordypning er et av fagene for elevene ved Vg2 Byggteknikk. Dette er en fin anledning for elevene til å teste ut det virkelige arbeidslivet.

Flislegging

Elevene ved Vg1 Bygg- og anleggsteknikk har fått prøve seg på flislegging, tapetsering og maling.

Spleiselaget

Torsdag 9. januar hadde Vg2 elevene besøk av Spleiselaget.

Stor etterspørsel på salgsprodukter!

Vi er i en spennende periode på mekanisk avdeling, og det har vært nok å henge fingrene i denne høsten.

Elevenes byggeoppdrag!

På Kjelle vgs har vi fokus på arbeidslivslignende praksis, og for elevene ved utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk har vi dette skoleåret fem byggeoppdrag for eksterne kunder!

Tidenes kornår på Kjelle vgs

Det er med store kontraster til fjoråret vi nå kan se tilbake på en av de beste kornhøstene noensinne på Kjelle vgs. Fjoråret ble preget av utsagnet «2018 – itno vatn!» Der vi høstet under halvparten av et normalår for korn, og enda dårligere med fôr, noe som resulterte at vi måtte slakte halve sauebesetningen våres for å være sikre på at vi hadde nok fôr gjennom vinteren.

Jakt og behandling av felt vilt

En fast tradisjon hver høst for våre elever på Vg1 Naturbruk, har vært å delta i et undervisningsopplegg som omhandler jakt og behandling av felt vilt. En av elevene, Tiril Lunaas, har vært fotograf og skrevet om sin opplevelse fra dette undervisningsopplegget.

Den nye IT-løsningen kan brukes på alle enheter, uavhengig av hvor du er og tidspunkt på døgnet du logger deg på. Løsningen skal i løpet av få år forbedre skolehverdagen, arbeidsprosessen og kommunikasjonen i skolesektoren for 350 000 elever, deres lærere og foresatte.

Elevundersøkelsen 2019

I løpet av november-desember gjennomføres Elevundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet i alle grupper og klasser.

Gründeridol og regionsvinner!

Fredag 8. november var elevene ved Vg2 naturbruk på OsloMet, og deltok på Gründeridol.