Lærerik dag på ekskursjon!

Mandag 7. oktober tok gjengen fra Vg2 hest- og hovslager turen til Tomb videregående skole for å få et innblikk i skolens driftsform og valg av hester.

Flott salgsstand på Stuttreist og himlaga!

Stuttreist og himlaga

Kjelle videregående skole var godt representert med både salg av produkter og aktiviteter på Aurskog-Høland kommune sin matfestival "Stuttreist og himlaga".

Ekskursjon til Sørum fritidsgård og Jølsen gård

Fredag 20. september var elevene ved Vg2 hest- og hovslager på ekskursjon til to ulike virksomheter.

Vg3 naturbruk på Oslotur

Fredag 13. september besøkte elevene ved Vg3 Naturbruk (studieforberedende) Flyktninghjelpen og Kulturhistorisk museum.

Villmarkscamp

Elevene ved Vg1 Naturbruk har vært på villmarkscamp, og det ble tre dager fullspekket med aktiviteter!

Skogdag

I år som i fjor ble det arrangert skogdag for elever i 5.-7.klasse i Aurskog-Høland kommune!

Forestilling fra Den kulturelle skolesekken

I dag fikk flere av våre elever oppleve forestillingen "Myke øyne" gjennom Den kulturelle skolesekken.

Ekskursjon til Venabygdsfjellet og Maihaugen

Elevene ved Vg1 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 Byggteknikk har vært på ekskursjon til Venabygdsfjellet og Maihaugen.

Utsetting av edelkreps

Elevene ved Vg3 Naturbruk jobber iherdig med å ivareta den svake bestanden av edelkreps som er i Lierelva.

Skoledebatt og valgtorg

Tirsdag 27. august var det valgtorg og skoledebatt på Kjelle videregående skole.