Butikk og kafé

Velkommen til Glasshuset Butikk og kafé. Glasshuset drives av elever og medarbeidere ved en av skolens utdanningsgrupper innen service og samferdsel. Her kan du komme innom for en kopp kaffe eller lunsj, du kan handle i butikken og du kan gå innom produksjonen i gartneriet for å se på vår blomsterproduksjon.

Produkter

Glasshuset gartneri

Skolens elever og medarbeidere produserer ulike urter og stauder for salg i butikken. Her kan du komme innom for å se på produksjonen og kanskje gjøre noen sjeldne kupp. Vi prøver å ta vare på noen gamle sorter og vi har et spennende utvalg av bl.a. pelargonier. Er det noe spesielt dere er ute etter, ta gjerne kontakt på 63682891.

Glasshuset butikk

Åpent mandag 11.00 - 15.30, tirsdag - fredag 10.00 - 15.30. I tillegg har vi åpent enkelte lørdager i høysesong. I butikken kan du handle blomster fra vårt gartneri, ulike produkter fra Askim frukt- og bærpresseri, gaveartikler og ulike sesongvarer. Har du spørsmål, ta kontakt på 63862891

Glasshuset kafé

Åpent mandag 11.00 - 15.30, tirsdag - fredag 10.00 - 15.30. I kaféen får du servert smørbrød, salater, baguetter og ulike varmretter. I tillegg har vi ulike kaker, skoleboller med mer som du kan nyte sammen med en rykende varm kopp kaffe. Dersom du ønsker å bestille kaféen til kveldsarrangementer eller benytte deg av våre cateringtjenester kan du se priseksempler nederst på siden. Velkommen til oss!