Hester

Kjelle tilbyr sine elever 4 ulike retninger på Vg2 naturbruk

Koala

Vg3 til Australia

Elevene i Vg3 naturbruk fordyper seg i naturforvaltning på sin vei mot studiekompetanse. I tradisjon tro reiser Vg3-elevene også vinteren/våren 2017 på en lengre fagrelatert tur.

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 13. september

I strålende solskinn kunne vi atter en gang ønske velkommen til torgdag i barnehagen.

Administrasjonsbygg

Pallplass til Kjelle!

Senter for Økonomisk forskning ved professor Torberg Falch har gjennomført en undersøkelse for Kunnskapsdepartementet for å måle kvaliteten på alle landets videregående skoler. Rapporten fastslår at Kjelle videregående skole er landets tredje beste skole!

Skal du søke videregående opplæring til høsten?

Vi på Kjelle vgs har gode undervisningstilbud og et godt skolemiljø!

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 22. september .

Torgdagen har atter en gang vært arrangert i barnehagen, og det er alltid like stor stas.

Stipend i Lånekassen

Du må selv søke om stipend, og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Når du søker om stipend, vurderer Lånekassen om det er andre typer stipend du har rett til.

Trylle-Mette på plass igjen!

Onsdag 6. mai var igjen dagen for det store kulturinnslaget i barnehagen. Pengene fra Torgdagen vår i høst skulle brukes opp.

Ny modell for hus til søppeldunker med plass til tre dunker

Gulv av trykkimpregnert, vegger ubehandlet liggende kledning og tak tekket med pappshingel.

Barnehagens torgdag

Torsdag 23. september var det duket for torgdag i barnehagen