Administrasjonsbygg

Pallplass til Kjelle!

Senter for Økonomisk forskning ved professor Torberg Falch har gjennomført en undersøkelse for Kunnskapsdepartementet for å måle kvaliteten på alle landets videregående skoler. Rapporten fastslår at Kjelle videregående skole er landets tredje beste skole!

Skal du søke videregående opplæring til høsten?

Vi på Kjelle vgs har gode undervisningstilbud og et godt skolemiljø!

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 22. september .

Torgdagen har atter en gang vært arrangert i barnehagen, og det er alltid like stor stas.

Stipend i Lånekassen

Du må selv søke om stipend, og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Når du søker om stipend, vurderer Lånekassen om det er andre typer stipend du har rett til.

Trylle-Mette på plass igjen!

Onsdag 6. mai var igjen dagen for det store kulturinnslaget i barnehagen. Pengene fra Torgdagen vår i høst skulle brukes opp.

Ny modell for hus til søppeldunker med plass til tre dunker

Gulv av trykkimpregnert, vegger ubehandlet liggende kledning og tak tekket med pappshingel.

Barnehagens torgdag

Torsdag 23. september var det duket for torgdag i barnehagen

Turløypene våre er nå digitalisert.

Turløypene som elever og ansatte ved Kjelle har tilrettelagt øst for Bjørkelangen er nå digitalisert og lagt ut på NRK og Turistforeningen sine sider www.ut.no. Her kan de lastes ned og brukes på GPS eller smarttelefon. Alle løypene har utgangspunkt i Eidsverket, Eidslia eller Festningsåsen.

Husk å søke om utstyrsstipend!

Hva er utstyrsstipend? Utstyrsstipend er støtte fra Lånekassen til utstyr som du trenger i opplæringen, for eksempel kalkulator, kokkeklær eller idrettsutstyr. Alle elever med ungdomsrett får utstyrsstipend fra Lånekassen. Når vi behandler søknaden din, vurderer vi samtidig om du kan ha rett til andre stipend.