Besøk fra Kenya

I forbindelse med skolens Tumaini-prosjekt, fikk vi besøk fra Giribe i Kenya forrige uke. Robert og Faiht Masaga fikk omvisning på skolen, og elever og medarbeidere fikk siste nytt om skolen i Giribe.

Bli kjent tur

37 elever og 4 lærere fra Vg1 og Vg2 bygg- og anleggsteknikk på topptur på Venabufjellet og grilling på kvelden.

Kreativ uke på Kjelle

Uka før vinterferien var det kreativ uke på Kjelle. Inspirert av «Askeladden og de gode hjelperne» skapte elevene kunst, og resultatet ble stilt ut på Kjelles aller første kunstutstilling.

Isbading som en del av sikkerhetsopplæringen på naturbruk

Elevene får kjenne på hvordan det er å gå igjennom isen, og ta seg opp ved hjelp av seg selv og ispigger.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Åpen kveld

Elever på 10.trinn og deres foresatte fikk informasjon om opplæringstilbudet

Fokus

Fokus er et lite situasjonsbilde av hva som skjer gjennom et skoleår på Kjelle videregående skole.

Aktivitetsdag

God stemning og stort engasjement på aktivitetsdagen.

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 12 .september 2017

Skolevalget 2017

Resultatet fra skolevalget ved Kjelle vgs