Dobbeltseier i fylkesmesterskap i tømring!

Onsdag 6. februar ble det arrangert fylkesmesterskap i tømrerfaget.

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

En viktig skoledag med isbading

En del av sikkerhetsopplæringen til elevene, her får de kjenne på hvordan det er å gå igjennom isen og ta seg opp ved hjelp av ispigger.

Informasjon til elever og foresatte om Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse i regi av Utdanningsdirektoratet (Udir) der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Lammepartering

En gjeng ivrige elever fra Vg1 naturbruk på slaktekurs. Takk til skolens gode nabo Kasper Hanneborg

Hus til barnevogner

Elever ved byggteknikk bygger hus til barnevogner i barnehagen

Besøk fra Kenya

I forbindelse med skolens Tumaini-prosjekt, fikk vi besøk fra Giribe i Kenya forrige uke. Robert og Faiht Masaga fikk omvisning på skolen, og elever og medarbeidere fikk siste nytt om skolen i Giribe.

Bli kjent tur

37 elever og 4 lærere fra Vg1 og Vg2 bygg- og anleggsteknikk på topptur på Venabufjellet og grilling på kvelden.

Kreativ uke på Kjelle

Uka før vinterferien var det kreativ uke på Kjelle. Inspirert av «Askeladden og de gode hjelperne» skapte elevene kunst, og resultatet ble stilt ut på Kjelles aller første kunstutstilling.

Isbading som en del av sikkerhetsopplæringen på naturbruk

Elevene får kjenne på hvordan det er å gå igjennom isen, og ta seg opp ved hjelp av seg selv og ispigger.