Kreativ uke!

I uke 7 gjennomførte de ordinære klassene for andre året på rad - "Kreativ uke".

Vi har for andre året på rad gjennomført et tverrfaglig prosjekt mellom yrkesfag og fellesfag. Temaet for prosjektet har vært å bruke ferdigheter fra yrkesfag til å skape kreative produkter og kunst.

I år har var temaet for "Kreativ uke" boken «Til ungdommen» av Linn Skåber. Boken består av flere korte tekster om ungdomstiden.

Elevene ble delt inn i grupper på tvers av byggfag og naturbruk, totalt 13 grupper. Hver gruppe fikk utdelt en tekst fra boken.  De skulle bruke teksten til å bli inspirert til å lage et kreativt produkt som representerte en scene, budskap, personer osv. fra teksten.

Det ble en veldig morsom uke hvor nesten 100 elever var i sving og brukte tekstforståelse sammen med ferdighetene fra programfag.

Uken ble avsluttet med en kunstutstilling med 13 flotte og spennende kunstverk.»