Garantert læreplass

Læreplassgaranti på bygg- og anleggsteknikk

Hester

4 retninger på Vg2 naturbruk

Kjelle tilbyr sine elever 4 ulike retninger på Vg2 naturbruk

Koala

Vg3 til Australia

Elevene i Vg3 naturbruk fordyper seg i naturforvaltning på sin vei mot studiekompetanse. I tradisjon tro reiser Vg3-elevene også vinteren/våren 2017 på en lengre fagrelatert tur.

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 13. september

I strålende solskinn kunne vi atter en gang ønske velkommen til torgdag i barnehagen.

Informasjon om ny fraværsgrense 2016-2017 for elever på ordinære kurs

Elever som har mer enn 10 % udokumentert fravær i et fag, vil ikke få karakter i faget. Elever som ikke får karakter i et eller flere fag, har ikke bestått opplæringen.

Administrasjonsbygg

Pallplass til Kjelle!

Senter for Økonomisk forskning ved professor Torberg Falch har gjennomført en undersøkelse for Kunnskapsdepartementet for å måle kvaliteten på alle landets videregående skoler. Rapporten fastslår at Kjelle videregående skole er landets tredje beste skole!

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Skal du søke videregående opplæring til høsten?

Vi på Kjelle vgs har gode undervisningstilbud og et godt skolemiljø!

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 22. september .

Torgdagen har atter en gang vært arrangert i barnehagen, og det er alltid like stor stas.

Stipend i Lånekassen

Du må selv søke om stipend, og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Når du søker om stipend, vurderer Lånekassen om det er andre typer stipend du har rett til.