Isbading som en del av sikkerhetsopplæringen på naturbruk

Elevene får kjenne på hvordan det er å gå igjennom isen, og ta seg opp ved hjelp av seg selv og ispigger.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Åpen kveld

Elever på 10.trinn og deres foresatte fikk informasjon om opplæringstilbudet

Fokus

Fokus er et lite situasjonsbilde av hva som skjer gjennom et skoleår på Kjelle videregående skole.

Aktivitetsdag

God stemning og stort engasjement på aktivitetsdagen.

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 12 .september 2017

Skolevalget 2017

Resultatet fra skolevalget ved Kjelle vgs

Informasjon om fraværsgrensen

Fraværsgrensen gjelder for elever i ordinær opplæring i videregående skole. På Kjelle gjelder fraværsgrensen for Vg1, Vg2 og Vg3 på naturbruk, Vg1 bygg- og anleggsteknikk og Vg2 byggteknikk.

Hovedbygg

Kjelle vgs har fått ny konstituert rektor

Øyvind Sæteren tar over som konstituert rektor etter Per Grahn 1.juli.

Administrasjonsbygg

Kjelle vgs får skryt av statsråden

Vi er så stolte av skolen vår: "Kjelle videregående skole gjør en veldig god jobb med å få yrkesfagelevene til å fullføre", sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen