Åpningstider i Glasshuset julen 2018

Velkommen til en hyggelig handel i Glasshuset på Kjelle.

Informasjon til elever og foresatte om Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse i regi av Utdanningsdirektoratet (Udir) der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Lammepartering

En gjeng ivrige elever fra Vg1 naturbruk på slaktekurs. Takk til skolens gode nabo Kasper Hanneborg

Hus til barnevogner

Elever ved byggteknikk bygger hus til barnevogner i barnehagen

Besøk fra Kenya

I forbindelse med skolens Tumaini-prosjekt, fikk vi besøk fra Giribe i Kenya forrige uke. Robert og Faiht Masaga fikk omvisning på skolen, og elever og medarbeidere fikk siste nytt om skolen i Giribe.

Bli kjent tur

37 elever og 4 lærere fra Vg1 og Vg2 bygg- og anleggsteknikk på topptur på Venabufjellet og grilling på kvelden.

Kreativ uke på Kjelle

Uka før vinterferien var det kreativ uke på Kjelle. Inspirert av «Askeladden og de gode hjelperne» skapte elevene kunst, og resultatet ble stilt ut på Kjelles aller første kunstutstilling.

Isbading som en del av sikkerhetsopplæringen på naturbruk

Elevene får kjenne på hvordan det er å gå igjennom isen, og ta seg opp ved hjelp av seg selv og ispigger.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Åpen kveld

Elever på 10.trinn og deres foresatte fikk informasjon om opplæringstilbudet