Hovedbygg

Kjelle vgs får ny rektor

Øyvind Sæteren tar over som rektor etter Per Grahn 1.juli.

Administrasjonsbygg

Kjelle vgs får skryt av statsråden

Vi er så stolte av skolen vår: "Kjelle videregående skole gjør en veldig god jobb med å få yrkesfagelevene til å fullføre", sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen

Garantert læreplass

Læreplassgaranti på bygg- og anleggsteknikk

Hester

4 retninger på Vg2 naturbruk

Kjelle tilbyr sine elever 4 ulike retninger på Vg2 naturbruk

Koala

Vg3 til Australia

Elevene i Vg3 naturbruk fordyper seg i naturforvaltning på sin vei mot studiekompetanse. I tradisjon tro reiser Vg3-elevene også vinteren/våren 2017 på en lengre fagrelatert tur.

Torgdag i Kjelle gårdsbarnehage 13. september

I strålende solskinn kunne vi atter en gang ønske velkommen til torgdag i barnehagen.

Informasjon om ny fraværsgrense 2016-2017 for elever på ordinære kurs

Elever som har mer enn 10 % udokumentert fravær i et fag, vil ikke få karakter i faget. Elever som ikke får karakter i et eller flere fag, har ikke bestått opplæringen.

Administrasjonsbygg

Pallplass til Kjelle!

Senter for Økonomisk forskning ved professor Torberg Falch har gjennomført en undersøkelse for Kunnskapsdepartementet for å måle kvaliteten på alle landets videregående skoler. Rapporten fastslår at Kjelle videregående skole er landets tredje beste skole!

Ny fraværsgrense fra skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole fra skoleåret 2016-2017.

Skal du søke videregående opplæring til høsten?

Vi på Kjelle vgs har gode undervisningstilbud og et godt skolemiljø!